Home

Ενοχλεί Προσεκτικός Τριχοειδή γκολφω μοατσου Την άλλη μέρα εξωτικός Τσιμπώ

Εκδόσεις Έμβρυο Βιβλιοπωλείο Λεμόνι
Εκδόσεις Έμβρυο Βιβλιοπωλείο Λεμόνι

PDF) Aikaterini Georgala *, Fotini Karali, Golfo Moatsou and Stelios  Kaminarides (2009). The presence of aflatoxin Μ1 in cheeses. Greek Journal  of Dairy Science and Technology). 1, 26- 41
PDF) Aikaterini Georgala *, Fotini Karali, Golfo Moatsou and Stelios Kaminarides (2009). The presence of aflatoxin Μ1 in cheeses. Greek Journal of Dairy Science and Technology). 1, 26- 41

Γκόλφω Μοάτσου
Γκόλφω Μοάτσου

Διοίκηση | Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Διοίκηση | Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου

Γαλακτοκομία: Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | metabook.gr
Γαλακτοκομία: Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | metabook.gr

Δύο πανεπιστημιακοί στην αυριανή Dairy Day 2021 - Dairy News
Δύο πανεπιστημιακοί στην αυριανή Dairy Day 2021 - Dairy News

Ξεκίνησε η DAIRY EXPO 2022 - Dairy News
Ξεκίνησε η DAIRY EXPO 2022 - Dairy News

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού  γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος - Cibum
Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος - Cibum

Δύο πανεπιστημιακοί στην αυριανή Dairy Day 2021 - Dairy News
Δύο πανεπιστημιακοί στην αυριανή Dairy Day 2021 - Dairy News

Γαλακτοκομία
Γαλακτοκομία

Γαλακτοκομία: Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | metabook.gr
Γαλακτοκομία: Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | metabook.gr

PESXM 2022 | Conference Guide
PESXM 2022 | Conference Guide

Designing emulsions and nanostructures for the encapsulation of bioactive  compounds
Designing emulsions and nanostructures for the encapsulation of bioactive compounds

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ _
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ _

Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαί
Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαί

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Γαλακτοκομία - Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | Skroutz.gr
Γαλακτοκομία - Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου | Skroutz.gr

Γκόλφω Μοάτσου
Γκόλφω Μοάτσου

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Πρώτης Ημέρας
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Πρώτης Ημέρας

Γαλακτοκομία. Ενότητα 4: Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος (1/2), 1.5ΔΩ. Τμήμα:  Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου - PDF Free Download
Γαλακτοκομία. Ενότητα 4: Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος (1/2), 1.5ΔΩ. Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου - PDF Free Download

Βιομηχανία | Protoporia.gr
Βιομηχανία | Protoporia.gr

Επιστήμη - Τεχνολογία Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Επιστήμη - Τεχνολογία Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Έλεγχος της δομής και της δράσης ενζύμων με υπερυψηλή πίεση: εφαρμογή στην  παραγωγή και ωρίμανση γαλακτοκομικών προϊόντων
Έλεγχος της δομής και της δράσης ενζύμων με υπερυψηλή πίεση: εφαρμογή στην παραγωγή και ωρίμανση γαλακτοκομικών προϊόντων